Medicinkylar

Läkemedelskylskåp Oscar MedLine finns i volymerna 66, 145, 300 och 400 liter, med solid- eller glasdörr. Alla dörrar är höger- eller vänsterhängda och är självstängande.

Aktuell temperatur läses av direkt på displayen, min-/maxtemperatur visas med en enkel knapptryckning. Medicinkylskåpet har ljud- och displaylarm vid avvikande temperatur.

Kylskåpet har en förinställd temperatur på 5˚C och ett temperaturintervall på 2˚C till 8˚C. Temperaturnoggrannheten inom detta intervall är på låga +/-0,6 grader. Kylskåpet är utrustat med en eller två fläktar, beroende på storlek, för bättre luftcirkulation och en extra sensor vilket bidrar till en ännu bättre temperatursäkerhet. Temperaturen i skåpet är stabil och det är en jämn temperatur på alla hyllplan.

Modul

Skåpen har vitlackerad stålplåt på insidan vilket gör att det inte tar åt sig någon lukt och är lätt att hålla rent. Hyllplanen är flyttbara och är av plastbelagda trådhyllor för enkel rengöring. Som tillval finns utdragbara hyllor och plexiglashyllor.

Kylskåpet är utrustat med ljusterbara fötter framtill för att säkerställa stabilitet och hjul baktill för att underlätta installation eller förflyttning om så behövs. Dörren är låsbar med nyckel. El-lås (exklusive kortläsare) och elektroniskt kod-lås finns som tillval. Handtag följer med som standard. Vidare är kylskåpen energieffektiva och LED-belysning finns inuti skåpet.

 

Produktkatalog

PDF print

Varianter

Läkemedelskylskåp ML-066

Höjd: 735
Bredd: 450
Djup: 470
Volym: 66 liter

Läkemedelskylskåp ML-145

Höjd: 825
Bredd: 600
Djup: 600
Volym: 145 liter

Läkemedelskylskåp ML-300

Höjd: 1505
Bredd: 600
Djup: 655
Volym: 300 liter

Läkemedelskylskåp ML-400

Höjd: 1870
Bredd: 600
Djup: 700
Volym: 400 liter

TempLog® - Tillval

För temperatursäker övervakning och dokumentation av temperaturen

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions

Vår serie Klassisk är vår mest sålda stomme genom tiderna. Utförandet passar utmärkt i skol-, vård- och boendemiljöer.
Klassisk är byggd på 19 mm spånskiva som kärnmaterial. Skivan till stommarna är belagd med ett slagtåligt och kraftigt 120g/m2 melaminpapper (direktlaminerad) som förseglas med en ABS-kantlist

 

Klassisk PLUS är rekommenderas när inredningen kräver större tålighet. Passar i skol-, vård- och boendemiljöer som utsätts för ett högre slitage. Klassisk PLUS är byggd på 19 mm spånskiva som kärnmaterial.
Skivan till stommarna är belagd med högtryckslaminat 0,7 mm tjockt på båda sidor och kantlistas med ABS-list. Även hyllplanen beläggs med samma material som stommen. 

Kombo lämpar sig som ett mer prisvärt alternativ när det kräver att inredningen ska klara tuffare miljöer. Kombo bygger på att fronter/ luckor samt övriga inklädnader tillverkas av plywood. Anledningen till att Kombo har fronter med plywood som kärnmaterial är att det som har störst slitage på inredningen är fronter och inklädnader. Stommarna kläs oftast in med täcksidor vilket skyddar skåpsstommarna.

Stommen är byggd på 19 mm spånskiva som kärnmaterial. Skivan till stommarna är belagd med högtryckslaminat 0,7 mm tjockt på båda sidor och kantlistas med ABS-list. Även hyllplanen beläggs med samma material som stommen. 

Dura är anpassat för de tuffaste miljöerna där fukt och annat slitage kan påverka inredningen.
Serien Dura klarar av kraven för stora påfrestningar, detta då plywoodens egenskap påminner mycket om massivt trä.

Skivorna krysslimmas ihop till sin tjocklek vilket även skapar en dekorativ kant som kan förseglas med klarlack. Med stommar och fronter i 15 mm plywood belagd med 0,7 mm högtryckslaminat på båda sidor. Kanterna förseglas med klarlack alternativ kantlist.