Om oss på iab

iab inredningar är en av Sveriges ledande leverantörer av inredningar till offentlig miljö. Vi har en omfattande erfarenhet med både bredd och djup och har under lång tid samlat på oss kunskaper och expertis bl.a. inom områdena: laboratorieinredning, vård- och omsorgsinredning, inredning i utbildningsmiljö samt inredningslösningar för särskilt anpassade boenden.

 

 

 

Kunnande
Våra produkter och vårt kunnande bygger på mer än 30 års erfarenhet i branschen. När du vänder dig till oss, vet vi vad du pratar om. Vi har stor förståelse för de problem man ställs inför då man ska inreda i krävande miljöer. Ergonomi, funktionalitet och tålighet är självklara utgångspunkter för oss. Du kan alltid konsultera våra duktiga säljare och projektledare. Detta är ett av flera mervärden vi erbjuder.

Rätt kvalitet
Bland våra produkter kan man välja utförande och kvalitet anpassad för de förhållanden den ska användas under. Redan vid vår lägstanivå har inredningen mycket hög kvalitet och livslängd. Vi hjälper dig gärna att väja rätt nivå så att du får en inredningslösning med ett högt livstidsvärde, som också innebär en gynnsam investeringskalkyl.

Flexibilitet
En av våra främsta styrkor är att vi kan åstadkomma mycket långgående specialanpassningar av standardinredningar tillsammans med rent unika lösningar. Färg, form och funktion kan varieras med den egna fantasin som bortre gräns. Inga mått är heliga.

Möjligheter
Genom de otaliga speciallösningar och standardlösningar vi förverkligat under åren har vi förmågan att se intressanta utmaningar där det annars kan te sig hopplöst. Låt dig inte begränsas. Fråga oss om råd innan du drar första linjen.

Genomtänkt design
Våra produkter har mycket högt design värde. Vi ger begreppet Skandinavisk design ett ansikte. Vi jobbar med uppfattningen att god design och funktion, i allra högsta grad, hör ihop.

 

Dina behov
iab har mycket erfarenhet av inredningsprojektering. Finns det behov ställer vi oss gärna till Ert förfogande för konsult- eller designuppdrag. God service, raka besked och kvalificerad rådgivning är ett stående erbjudande till våra kunder.

iab inredningar ingår sedan år 2009 i Lundqvist Group.